Mersin'de planlanan 248 projeden sadece 17’si bitirildi

Mersin'de planlanan 248 projeden sadece 17’si bitirildi

Mersin'de planlanan toplam 248 proje içerisinde sadece 17 projenin bittiğini ifade eden Mersin Valisi, tüm yatırımların takipçisi olacaklarını ifade etti.

Mersin 2016 yılı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında konuşan Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin'de yürütülmekte olan 248 projenin toplam proje tutarının 7 milyar 179 milyon 292 bin 389 lira olduğunu belirtti.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında konuşan Vali Çakacak “ Bu toplantı ile öncelikle 2016 yatırım programındaki Bölge Müdürlüklerimizin, İl Müdürlüklerimizin ve yatırımcı kuruluşlarımızın yürüttükleri yatırımların gerçekleşme seviyelerinin görülmesi, varsa darboğazların ve koordinasyon gerektiren konuların kısa sürede çözüme kavuşturulması ve yatırımların belirlenen sürede tamamlanmasının sağlanmasıdır.” dedi.

“ İlimizdeki Tüm Yatırımların Takipçisiyiz ”

Konuşmasının devamında 2016 yılında ilimizde yürütülmekte olan 248 projenin toplam proje tutarının 7 milyar 179 milyon 292 bin 389 TL olduğunu kaydeden Vali Çakacak, "Projelerin gerçekleşme oranlarına bakıldığında 248 projeden 17’si bitirildi. 125 projenin yapımına devam ediliyor. 68’i ihale aşamasında, 38 proje ise çeşitli sebeplerle yapımına başlanamadı. Yatırımların her zaman takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.