Mersin'de Siyer Sınavı heyecanı

Mersin'de Siyer Sınavı heyecanı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından gerçekleştirilen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na Mersin'de yüzlerce kişi katıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından "O'nu Oku, O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı yüz binlerin katılımıyla gerçekleşti.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Siyer Sınavı'na Mersinliler de yoğun ilgi gösterdiler.

Sınav hakkında bilgi veren il Koordinatörü İzzet Erdem, sınava başvuru tarihinden itibaren il genelinde 2 bin kişi başvurdu. Sınava girenler için Mersin Merkezde Anadolu İmam Hatip Lisesini, Silifke ilçesinde Gazipaşa İlköğretim Okulu, Akdeniz ilçesinde Mine Günaştı İmam Hatip Lisesini, Tarsus’ta ise Tarsus Anadolu İmam Hatip Lisesini tahsis ettik." dedi.

Sınavın sorunsuz bir şekilde gerçekleştiğini söyleyen Erdem, sınava giren herkese başarılar diledi.

Siyer Sınavı hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Akdeniz Koordinatörü Veysi Yumlu ise "Akdeniz koordinatörlüğü olarak 2017 Kutlu Doğum Siyer Sınavını 3 il 5 ilçede sorunsuz bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Halkımızın Peygamber (s.a.v.) hayatını okuyup onun hayatı gibi yaşamak amacıyla yaptığımız bu sınava beklediğimiz oranda bir katılım olmuştur. Peygamberimizin yaşantısına topluma yayabilmek için Rabbim bizlere daha güzel imkân ve şartlar oluşturmasını diliyorum. Bu organizasyonda emeği geçen bütün kardeşlerimize teşekkürü bir borç bilip Rabbim hepsinin ecrini artırsın." ifadelerini kullandı.

İLKHA

















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.