Mersin’de siyer sınavı ödülleri sahiplerini buldu

Mersin’de siyer sınavı ödülleri sahiplerini buldu

Peygamber Sevdalıları Platformu Türkiye genelinde düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı’nda Mersin’de dereceye girenler ödüllerini aldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı neticesinde Mersin’de dereceye girenler ödüllerini aldı. Bu sene Mersin ilinden Aydın Karakayalı ile Erhan Doğan umre ödülü kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Dünya Mustazafalar Haftası programı sırasında Kutlu Doğum Siyer Sınavı’nda il genelinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Birinci kategoride dereceye girenlere ödülleri Peygamber Sevdalıları Akdeniz Koordinatörü Veysi Yumlu tarafından verildi. Buna göre dereceye giren, 1.Aydin Karakayalı ve 2.Erhan Doğan umre ödülü ve başarı belgesi 3. Yusuf Albayrak başarı belgesi ve Kutubu-s Sitte, 4. Duygu Özalp, başarı belgesi ve kitapla ödüllendirildi.

İkinci kategoride dereceye girenlere hediyeleri İlahiyatçı Ömer Çelik Hoca tarafından takdim edildi. Buna göre dereceye giren, 1. Rumeysa Kıbrız, başarı belgesi ve tablet, 2. M. Nur Baran, başarı belgesi ve Sait Havva Külliyatı, 3. Buşra Uzunselvi, başarı belgesi ve Abdulhamit Bilali’nin Davet Seti ile ödüllendirildi.

Üçüncü kategoride ise dereceye girenlere ödülleri Araştırmacı Salih Demir tarafından verildi. Buna göre dereceye giren 1. Ulya Demir, başarı belgesi ve tablet, 2. Makbule Şimşek, başarı belgesi ve kol saati, 3. Beyzanur Buluş ise başarı belgesi ve Dua Yayıncılıktan roman setiyle ödüllendirildi.   (Osman Öksüz - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler