Mersin'de tehlikeli gerginlik

Mersin'de tehlikeli gerginlik

Mersin merkez Akdeniz ilçesine bağlı Homorlu Mahallesi'nde Arap ve Kürt kökenli iki grup arasında sözlü tartışmadan çıktığı iddia edilen taşlı sopalı kavgada 1'i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

MERSİN- Mersin merkez Akdeniz ilçesine bağlı Homorlu Mahallesi’nde Arap ve Kürt kökenli iki grup arasında sözlü tartışmadan çıktığı iddia edilen taşlı sopalı kavgada 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Yaralılar Mersin’de ki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

 

 

Alınan bilgilere göre Mersin’in Merkez Akdeniz ilçesine bağlı Homurlu Mahallesinde dün gece geç saatlerde Adanalıoğlu Mahallesi’nden gelen Arap kökenli bir grup ile Homurlu Mahallesi’nde oturan Kürt kökenli diğer bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle önce sözlü tartışma çıktığı ileri sürüldü.  Sözlü tartışma daha sonra taşlı sopalı kavgaya dönüştü. İki grubun birbirine saldırması sonucu 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

 

 

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslar ile Mersin’deki  çeşitli hastanelere kaldırıldı.Çıkan kavga üzerine polis ve çevik kuvvet ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.  (Osman Öksüz-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.