Mersin'de uyuşturucu baskını: 11 kişi gözaltına alındı

Mersin'de uyuşturucu baskını: 11 kişi gözaltına alındı

Mersin'de gerçekleştirilen baskınlarda, öğrencilere satılmaya hazır hale getirilmiş eroin ve 11 bin kaçak sigara ele geçirildi.

MERSİN- Mersin’de gerçekleştirilen baskınlarda öğrencilere satılmaya hazır hale getirilmiş eroin ve 11 bin kaçak sigara ele geçirildi. Baskınlarda gözaltına alınan 11 zanlı mahkemeye sevk edildi.

 

Polis tarafından yapılan yazılı açıklamada,  okul öğrencilerine uyuşturucu madde satışı hazırlığı içerisinde bulunan şahıslara yönelik,  Erdemli ilçesi Kargıpınarı Mahallesi’nde yapılan baskında M.Ç ve C.Ç isimli şüpheli şahısların, satışa hazır halde 28 adet fişek tabir edilen eroin maddesi ile suçüstü yakalandığı belirtildi.      

 

Mezitli ilçesi Tol Mahallesi’nde yapılan operasyonda ise M.Y’ nin evinin bahçesinde 124 kök kenevir bitkisi ve 590 gram esrar ile birlikte şüphelinin gözaltına alındığı ifade edildi.

 

Erdemli ilçesinde bir araçta yapılan aramada çeşitli markalarda 3 bin 830 paket kaçak sigara ele geçirildiği, olayla ilgisi olduğu iddia edilen İ.K. ve S.K. isimli şahısların gözaltına alındığı belirtildi.

 

Aynı kapsamda araçlarda yapılan aramalarda 11 bin 615 paket kaçak sigara ele geçirilirken olaylarla ilgisi olduğu iddia edilen A.A., C.B, C.D., A.S. ve U.Ü. şahısların gözaltına alındığı aktarıldı.

 

Gerçekleştirilen baskınlarda gözaltına alınan 11 kişi adliyeye sevk edildiği bildirildi. (Osman Öksüz-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler