Mersin’e Onkoloji Hastanesi yapılacak foto

Mersin’e Onkoloji Hastanesi yapılacak foto

Mersin'de düzenlenen bayramlaşma programına katılan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Mersin’e Onkoloji Hastanesi'nin yapılacağını söyledi.

AK Parti Mersin il teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, sıcaklık nedeniyle parti binasına sığmayan vatandaşlara, dışarıda seçim otobüsü üzerinden seslendi.

Başbakan Yardımcısı ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin için birçok proje ve yatırım olduğunu özellikle eğitim, sağlık, turizm ve tarım konularında birçok projenin çalışmalarına başlandığını ve söz verdiklerinden daha fazlasını yapacaklarını ifade etti.

Mersin’e Onkoloji Hastanesi yapılacak

Mersin’de eksikliği his edilen onkoloji hastanesi ile ilgili konuşan Elvan, "Onkoloji, biliyorsunuz kanser hastalarımız için son derece önemli. Ve bunun kararını hemen verdik. Aşağı yukarı 10 gün önce onayımı verdim. İmzamı attım. Ve 136 yataklı Mersin Üniversitemize, 43 milyon TL bedelli onkoloji hastanemizi kazandırıyoruz inşallah. Ayrıca Barajlarımızın yapımına devam ediyoruz. Mersinli hemşerilerimin özellikle istediği bir şey vardı. Kalkınma Bakanlığı görevine gelir gelmez, 198 milyon TL’lik Değirmen Çay Barajı'nı yatırım programına aldık." şeklinde konuştu.

Bakan Elvan, konuşmasının ardından beraberindekilerle birlikte partililerle bayramlaşırken, il binası önünde gerçekleşen törene Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ile eşi Zeliha Elvan, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan, AK Parti MYK Üyesi Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

İLKHA











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.