Mersin'in Tarsus ilçesinde esrar ve kaçak sigara ele geçirildi foto

Mersin'in Tarsus ilçesinde esrar ve kaçak sigara ele geçirildi foto

Mersin'in Tarsus ilçesinde yapılan yol ve ev aramalarında esrar ve kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tarsus'ta bir eve yapılan baskında 2 kilo 885 gram esrar ile evin bahçesinde ekili olan 245 kök hint keneviri maddesi ve yapılan yol kontrollerinde bir araçta 6 bin 14 adet kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.

Konuyla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Yapılan kontrolde araç içinde Toplam 6 bin 14 adet çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği, olayla ilgili gözaltına alınan H.A ve A.H isimli kişilerin emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildiği bildirildi.  

Öte yandan, Tarsus'ta bir eve yapılan baskında, satışa hazır vaziyette 2 kilo 885 gram kubar esrar ile evin bahçesinde bulunan serada ekili vaziyette 245 kök esrar ele geçirildiği olayla ilgili M.I'nın gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

İLKHA























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.