Mersinli öğretmenler ÖRAV ile eğitilecek

Mersinli öğretmenler ÖRAV ile eğitilecek

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Öğretmen Akademisi Vakfı arasında öğretmenlere verilecek hizmet içi eğitimler ile ilgili işbirliği protokolü imzalandı.

İşbirliği protokolü, Öğretmen Akademisi Vakfı Genel Müdürü Selman Behmuaras ile Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın katılımıyla imzalandı. Protokolle hizmet içi eğitimler aracılığıyla, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi hedefleniyor.

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan hizmet içi protokol kapsamında, Mersin’de görev yapan öğretmenler, Öğrenen Lider Öğretmen, Çözüm Odaklı İletişim, EYGEP (Eğitim Yöneticisi Geliştirme Programı), Öğretmenin Kimyası ve Yaratıcı Çocuk Yaratıcı Beyin başlıklı eğitimlerden faydalanacak.

Öğretmen Akademisi Vakfı, eğitime katılarak yüz yüze eğitimlerini tamamlayan tüm öğretmenlere, yaşam boyu devam eden kişisel gelişimi desteklemek ve öğretmenlerin iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanan e-kampüse katılım imkânı sağlayacak.    (İLKHA)





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.