Meşhur ateist fizikçi Hawking Allah'ın varlığını kabul etti

Meşhur ateist fizikçi Hawking Allah'ın varlığını kabul etti

Evrenin sırlarına kafa yordu. Önce Tanrı'ya gerek yok dedi(Allah'ı tenzih ederiz) ama sonra varlığını kabul etti. Hawking'in en son yaptığı açıklama herkesi çok ama çok şaşırttı.

İngiliz bilimadamı Stephen Hawking şimdi yazıları sese dönüştüren bir bilgisayar yardımıyla konuşuyor.

Yıllardır Allah'ın varlığını inkar eden açıklamaları ile Ateistler arasında öne çıkan ünlü Fizikçi Stephen Hawking 70. yaşına girdiği şu günlerde herkesi şoke eden bir açıklama yaptı.

Kanal D Londra Temsilcisi Ayşegül Ekinci'nin röpörtaj yaptığı Hawking ilk kez Allah'ın varlığını kabul etti. Röpörtaj sırasında sorulan bir soruya Hawking'in çalışma ekibinin de şaşırdığı görüldü. Hawking Tanrı ile ilgili sorulan soruya "Evrenin oluşumu bilimin gerçekliğine dayanır. Ama bu hiçbir şekilde, Bilim Kuralları'nı koyan ve onları da yaratan bir Tanrı olmadığı anlamına gelmez..." cevabını verdi.

Hawking'in bu sözlerinin son yıllarda ortaya çıkan Evrim Teorisi'nin yanlış olduğunun kanıtlanması ve Kuran'da 1400 yıl önce bildirilen bilimsel konuların aynen bulunması ile doğrudan ilgisi olduğu değerlendirmesi yapılıyor.

 

Stephen Hawking'e daha önce Adnan Oktar ve ekibi tarafından Yaratılış Atlası ve Kuran Mucizeleri kitapları gönderilmişti. Bilindiği gibi Avrupa'ya sayıları yüzbinleri bulan Yaratılış Atlası kitapları gönderilmiş, bu kitaplar Avrupa Parlementosu'nda olaylı bir tartışma sonucu yasaklatılmak istenmişti.

Haber7

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.