Meteorolojiden Marmara'da fırtına ve doğu illeri için sağanak uyarısı

Meteorolojiden Marmara'da fırtına ve doğu illeri için sağanak uyarısı

​Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın Marmara Denizi'nde fırtına; Hakkari, Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt ile Diyarbakır’da ise kuvvetli yağış beklendiği uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın Marmara Denizi'nde fırtına; Hakkari, Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt ile Diyarbakır’da ise kuvvetli yağış beklendiğinden olası olumsuzluklara karış uyarılarda bulundu.

Meteorolojiden yapılan uyarıda, "Marmara Denizinde rüzgarın yarın öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor." denildi.

Bazı iller için sağanak uyarısı

Hakkari, Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt ile Diyarbakır’ın için ise şu uyarıda bulunuldu:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) Hakkari, Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri ile Diyarbakır’ın güney ve doğu ilçelerinde kuvvetli (20-50 kg/m2) yağmur ve sağanak , Hakkari ve Şırnak’ın yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler