Mevlid anons araçları dolaşmaya başladı

Mevlid anons araçları dolaşmaya başladı

Batman'da Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kutlu Doğum etkinliğine halkı davet etmek amacıyla anons araçları gezmeye başladı.

BATMAN - Batman Peygamber Sevdalıları Platformu, Pazar günü düzenleyeceği büyük Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

 

Batman halkını etkinliğe davet etmek amacıyla her eve Kur’an-ı Kerim ve davetiyeleri dağıtan platforma üye derneklerin üye ve gönüllüleri, şehir merkezinde ve kırsaldaki tüm evleri dolaşıyor.

 

Platforma üye derneklerden Hira-Der, halkı Batman'da Pazar günü yapılacak olan büyük Kutlu Doğum Mevlidine davet için anons araçlarını Batman sokaklarında dolaştırmaya başladı. 

 

Batman Hira-Der önünden kalkan araçların üzerine "Allah, Muhammed, Peygamber Sevdalıları Platformu amblemi, etkinliğe davet afişleri ve 'Kutlu Doğum Etkinliğine Tüm Halkımız Davetlidir' yazan afişler asıldı.

 

Çiçeklerle süslenen araçlar, Hira-Der önünden saat 09.30 itibariyle hareket etti. 
Cuma, Cumartesi günleri her gün üçer adet anons aracı Batman'ı ve yakın köyleri gezecek. Pazar günü öğle vaktine kadar ise araçlar gezerek vatandaşları Kutlu Doğum etkinliğine davet edecek. 

 

Konuyla ilgili bilgi veren Hira-Der Genel Başkanı M. Ali Rüzgâr, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her sene kutlu doğum etkinliği düzenliyoruz. İnşallah onuncusunu bu sene düzenleyeceğiz inşallah. Peygamber Sevdalıları olarak böyle büyük bir organizsayon yaptığımız zaman dernekler arası görev paylaşımı yapıyoruz. Bu görevlerden bir tanesi de anons arabalarının süslenmesi ve çıkmasıdır. Bunu da Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Hira-Der olarak üstlendik. Arabalarımızı süsledik. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü öğleye kadar tüm Batman cadde ve sokaklarını hatta yakın çevredeki köyleri dolaşaraktan tüm halkı kutlu doğum etkinliğine davet edeceğiz. Tüm Batman halkını 7’den 70’e  herkesi kutlu doğum etkinliğimize davet ediyoruz" dedi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler