Mezarlığa uyuşturucu baskını

Mezarlığa uyuşturucu baskını

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bir mezarlıkta uyuşturucu kullanıldığı ihbarı alan polis mezarlığa baskın yaptı.

DİYARBAKIR – Ergani merkez Kemertaş mezarlığında uyuşturucu kullanıldığı ihbarı üzerine mezarlığa baskın düzenleyen polis, mezarlığın her tarafında uyuşturucu kullanıcısı aradı.

 

Özellikle mezarlık türü tenha yerleri kendilerine mesken edinen uyuşturucu kullanıcılarından dolayı oldukça muzdarip olduklarını söyleyen ziyaretçiler, bu durumdan rahatsız olduklarını belirterek, yetkililerin bu duruma bir çare bulması gerektiğini söylediler.

 

Mezarlıkları ziyaret eden vatandaşların mezarlıktaki bu durumdan dolayı duydukları rahatsızlıkları kendilerine haber vermeleri durumunda anında müdahale edeceklerini ifade eden Ergani Emniyet Müdürü Erkan Güneş, gençlerin hayatını karartan uyuşturucuyla mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek, mezarlık gibi oldukça tenha olan yerler ile metruk binalara yönelik çalışmalarını sıklaştırdıklarının altını çizdi.

 

İlçe merkezi ve mezarlıklar civarında sürekli olarak devriye görevi yapan ekiplerin her zaman için teyakkuz halinde olduklarını belirten Güneş,  vatandaşlarında bu hususta daha duyarlı olmalarını istediklerini söyledi.

 

Güneş, vatandaşların karşılaştıkları herhangi bir olumsuz durum karşısında '155 polis ihbar' hattını arayarak kendilerine yardımcı olmalarını istedi. (Veysi Demirci  - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.