Midyat-İdil Karayolu’nda zincirleme kaza: 3 yaralı foto

Midyat-İdil Karayolu’nda zincirleme kaza: 3 yaralı foto

Midyat-İdil Karayolu’nda meydana gelen zincirleme kazada 4 araç birbirine girdi. Kazada 3 kişi yaralanırken, kazaya karışan bir minibüs ve TIR’larda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Midyat-İdil Karayolu’nda meydana gelen zincirleme kazada 4 araç birbirine girdi. Nusaybin’de yaşanan çatışma ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle yoğun olarak kullanılan Midyat-İdil Karayolu’nda yaşanan zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan bir minibüs ve TIR’larda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere sabah saatlerinde Midyat-İdil Karayolu'nda bomba bulunması ve yolun uzun süre trafiğe kapatılması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Karayolunun tekrar trafiğe açılmasının ardından, yoğun araç trafiği nedeniyle, Karalar (araban) köyü mevkiinde Midyat-İdil ve İdil-Midyat istikametinde seyreden plakaları ve sürücülerinin isimleri belirlenemeyen 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, kaza yerine ambulans sevk edildi. Yaralılar Midyat Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası Midyat-İdil Karayolu’nda trafik bir süre aksadı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler