“Milletimiz HÜDA PAR’a güveniyor”

“Milletimiz HÜDA PAR’a güveniyor”

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili adayı Nihat Yetkin, beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Yetkin, “Biz 365 gün sahadaydık, milletimizle beraberdik. Milletimiz bizi tanıyor ve en önemlisi de bize güveniyor.”dedi.

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili adayı Nihat Yetkin, seçim çalışmaları kapsamında merkez Şehitkâmil ilçesi Karşıyaka Yunus Emre Mahallesi esnafını ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle esnafı ve halkı ziyaret eden Yetkin, oldukça samimi ve sıcak bir şekilde karşılandı. Halkın büyük teveccühüyle karşılaşan Yetkin, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Yetkin’e milletvekili adayı İbrahim Yolcu ve bazı partililer eşlik etti. Parlamento seçimleri için esnaftan destek talebinde bulunan Yetkin, HÜDA PAR olarak 365 gün halk ile birlikte olduklarını hatırlattı.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Yetkin, “HÜDA PAR olarak; biz zaten 365 gün sahadaydık. 365 gün boyunca milletimizle beraberdik, birlikteydik. Milletimiz bizi tanıyor ve en önemlisi de bize güveniyor. Hür davanın, hür kadrolarının kesinlikle emanete ihanet etmeyeceğini ve onların vereceği emanetleri en layıkıyla taşıyacağını ve layık olduğu yere götüreceğini biliyorlar. Bu noktada biz de halkımıza güveniyoruz.” dedi.

Yetkin, 24 Haziran günü halkın teveccühünün farklı olacağına inandıklarını belirterek, partilerine olan ilginin ise her geçen gün arttığını ifade etti.

Ziyarette esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinlediklerini belirten Yetkin, şunları söyledi:

“Esnafımız genel olarak hayat pahalılığından ve işlerinin olmadığından şikâyet ediyor. Döviz kurlarının yüksek olmasından, faizin bu kadar yüksek oluşundan dolayı esnaf olarak iş yapamaz hale geldiklerini dile getirdiler ve esnaf olarak siftahsız geçen günlerinin olduğunu söylediler. Biz esnafımızın bu sıkıntılarını yakından takip ediyoruz. Esnafın şu anda siftah yapmadan işyerlerini kapattığı günler var. Esnafımız bu noktada gerçekten çok şikâyetçi. Esnafımız yaşadığı bu sıkıntılarla ilgili 24 Haziran'da kararını verecektir.”

HÜDA PAR heyetine, yaşadıkları sıkıntıları anlatan esnaf, kur fiyatlarının çok yüksek olduğunu, bundan dolayı iş yapamadıklarını, işlerinde çok ciddi bir durgunluğun olduğunu ve yaşadıkları mağduriyetlerin son bulmasını istedi.

Esnaf, ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür etti. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

































HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.