Milletin çocuklarını birbirine kırdırtanlar milletin düşmanıdır foto video

Milletin çocuklarını birbirine kırdırtanlar milletin düşmanıdır foto video

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Kim bu milletin çocuklarını birbirine kırdırtırsa onlar bu milletin düşmanıdır.” dedi.

HÜDA PAR’ın desteklediği Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Yenişehir ilçesindeki Seyrantepe seçim lokalinin açılışında halka hitap etti.

Yapıcıoğlu, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda yaptığı konuşmada  “Kim oy için bu milletin çocuklarını birbirine kırdırtırsa onlar bu milletin düşmanıdır. Biz onları deşifre edeceğiz. Oltanın ucuna takılmış yem gibi üzerimize saldıkları o zavallı insanlar için de hidayet dileyeceğiz.” dedi.

 “Çalışmaların semerelerini vermeye başlaması üzerine birileri panikledi”

Çalışmalarının semeresini vermeye başlaması üzerine birilerinin paniklediğini kaydeden Yapıcıoğlu, “Bize olan teveccühü hazmedemeyenler yine hile hurdaya başvurmaya başladılar.” dedi.  Yapıcıoğlu, “Mesela geçen sene Diyarbakır’ın bir ilçesinde saldırıya uğrayan bir partiye geçmiş olsun ziyaretine giden kardeşlerimizin görüntülerini kullanıp davullu zurnalı halay çekerek ‘HÜDA PAR adaylarını çekti, bize destek verecek’ diye yalan bir yaygara kopardılar. Bazı yerlerde de dediler ki oylarını satmışlar. Bunların zihniyeti, yaklaşımı budur.” ifadelerini kullandı.

“Bugünlerde milletin kafasını karıştırmak için yalan iddialar ortaya atıyorlar”

Milletin kafasını karıştırmak isteyenlerin son günlerde bir çaba içerisine girdiklerini söyleyen Yapıcıoğlu, şunları kaydetti: “Bugünlerde ise milletin kafasını karıştırmak için yalan iddialar ortaya atıyorlar. Mesela diyorlar ki ‘Bağımsız adayların seçilebilmesi için Türkiye genelinde bir baraj var, onu aşmaları gerekir. Siz onlara oy verirseniz oylarınız boşa gider.’ Bunlar külliyen yalandır. Hiçbir zaman böyle bir şey olmamıştır. Size bunu söylediklerinde tebessüm ederek ‘Doğru söylemiyorsun’ deyin.”

“Kim oy için bu milletin çocuklarını birbirine kırdırtırsa onlar bu milletin düşmanıdır”

Son günlerde yaşanan provokatif olaylara da değinen Yapıcıoğlu, “Meyvesi olan ağacı taşlarlar. Taleplerimiz duyulmasın diye, bu son günlerde sesimiz halka gitmesin diye, başka şeylerle gündeme gelmemizi istiyorlar. Onlar istedikleri kadar provokatörlük yapsınlar, ortamı germeye çalışsınlar. Biz diyeceğiz ki kim oy için bu milletin çocuklarını birbirine kırdırtırsa onlar bu milletin düşmanıdır. Biz onları deşifre edeceğiz. Oltanın ucuna takılmış yem gibi üzerimize saldıkları o zavallı insanlar için de hidayet dileyeceğiz.” şeklinde konuştu.

“En gür seda bizim sedamız olacaktır inşallah”

Konuşmasının devamında hedefledikleri oy oranını da açıklayan Yapıcıoğlu, “Bugüne kadar seçimlere bağımsız aday olarak girip en yüksek oyu alarak seçilen kimse onun da üstünde bir oyla Ankara’ya gideceğiz inşallah. Hem haklı olduğumuzdan hem de halkı ve hakkı savunup halkın gerçek gündemini oraya taşıyacağımızdan dolayı en gür seda bizim sedamız olacaktır inşallah.” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda ise halkın çocuklarını birbirine kırdırtmak isteyenlerin maskelerinin düşmesi temennisinde bulunan Yapıcıoğlu, “Rabbim bu milletin çocuklarını siyasi ikballeri için birbirine kırdırtanlara fırsat vermesin. Onların yüzündeki o sahte gülücüklerle bezenmiş maskelerini indirsin, gerçek yüzlerini bu halka göstersin.” ifadelerini kullandı.

“Diğer siyasi partiler kendi ihtirasları için hak taleplerinde bulunuyorlar”

Programda konuşan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ise, “Diğer siyasi partiler halkımızın taleplerini değil, kendi şahsi ihtirasları için bazı hak taleplerinde bulunuyorlar. Bundan dolayı halktan kopukturlar. Ama biz halkın taleplerini kendi taleplerimiz edindik.” dedi.

Başta Şeyh Said Efendi olmak üzere Bediüzzaman Said-i Nursi ve Seyid Rıza gibi Kürtlerin ileri gelenlerinin mezar yerlerinin açıklanması gerektiğini ifade eden Tanrıkulu, “İnşallah 8 Haziranda Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu’nu meclise gönderdiğimiz zaman tüm bu taleplerimizi orda dile getirecektir.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yapıcıoğlu, seçim lokalinin açılışını yaptı.

İLKHA




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.