Milletvekili Ören: Vatandaşlar gösterdikleri tepkilerde haklıdır

Milletvekili Ören: Vatandaşlar gösterdikleri tepkilerde haklıdır

Siirt-Batman karayolunda yaşanan trafik kazalarına ilişkin açıklamada bulunan Siirt Milletvekili Osman Ören, vatandaşların gösterdikleri tepkilerde haklı olduklarını söyledi.

Siirt-Batman karayolunda yaşanan ölümlü ve yaralanmalı trafik kazaları nedeni ile açıklamada bulunan Siirt Milletvekili Osman Ören, vatandaşların karayoluna dökülen mıcırlardan dolayı yaşanan kazalara gösterdikleri tepkilerde haklı olduklarını belirterek, en geç 2019 yılına kadar yola beton asfalt döküleceğini söyledi.

Konuyla ilgili İlke Haber Ajansı muhabirine konuşan Siirt Milletvekili Ören, "Vatandaşların Siirt-Batman Karayoluna dökülen mıcırlardan dolayı yaşadıkları mağduriyetin farkındayım ve gösterdikleri tepkilerinde onları haklı buluyorum. Sosyal medya üzerinden şahsıma karşı çok haksız yorumlar yapılıyor. Ben daha yeni görevime başladım ve özellikle yaşanan kazalardan dolayı çok üzgünüm. Ama Siirt halkı bunu iyi bilsin ki ben bu işin peşindeyim ve Siirt-Batman Karayolunun 2019’da tamamlanması için ihale yapılmış durumda ve İnşallah 2019’da beton asfalt dökülerek bu sorun çözülecek.” dedi.

Ören, açıklamasının devamında," Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile görüşmemizden sonra Karayolları Genel Müdürlüğüyle irtibata geçerek yol hakkında bilgi aldık. Daha sonra bana açıklamada bulunan Özdemir, mıcırlı yol istemediklerini ve 2019 yılında beton asfalt ihalesinin yapılması için Karayolları Genel Müdüründen söz alacağını açıkladı.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.