Milli Eğitim Müdürü sporda başarılı olan öğrencileri konuk etti

Milli Eğitim Müdürü sporda başarılı olan öğrencileri konuk etti

Okul sporları dart Türkiye müsabakalarında Türkiye ikincisi olan Kültür Ortaokulu Yıldız Erkek Takımı öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı ziyaret etti.

Okul sporları Türkiye Dart Şampiyonasında derece yapan Kültür Ortaokulu Yıldız erkek dart takımı öğrencilerini ve öğretmenlerini makamında konuk eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Okul Müdürü Bilal Kay ve Antrenör Ayfer Doğan’dan Antalya kemer ilçesinde düzenlenen dart şampiyonası hakkında bilgi aldı, öğrencilerle bir sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Sevgili gençler okul sporları kapsamında Antalya ilinde katıldığınız Türkiye dart müsabakalarında yıldız erkeklerde ikinciliği ilimize kazandırmış olmanızdan dolayı sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Bu başarıda emeği geçen öğretmen ve idarecilere de teşekkür ediyorum. Sevgili gençler bu başarı bizi sevindirmiştir ama bizim sevincimizin daha da artması için spordaki bu başarının yanında akademik eğitiminizde de aynı başarıyı göstermenizdir. Biz sizden sporda ve akademik eğitimde başarıyı birlikte elde etmenizi istiyoruz. Sporda başarı çıtasını yüksek tuttuğunuz gibi akademik eğitimde de başarı çıtasını en yükseğe çıkarmanızı istiyoruz. Çok çalışarak, çok kitap okuyarak başarınızı hem arttıracak hem de kendinizi geleceğe daha iyi hazırlayacaksınız. Başarılı olmanız önce sizi mutlu edecek ardından ailenizi arkadaşlarınızı ve öğretmenlerinizi mutlu edecek aynı zamanda elde ettiğiniz bu başarı kardeşlerinize de örnek olacak.” diye konuştu. 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ziyaretin sonunda öğrencilere kitap hediye etti onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İLKHA
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler