“Milli Eğitim öğretmen ve öğrenciler olduğu için vardır”

“Milli Eğitim öğretmen ve öğrenciler olduğu için vardır”

Okul ziyaretlerini sürdüren Batman İl Milli Eğitim Müdürü, öğretmen ve öğrenciler olduğu için Milli Eğitim Müdürlüğünün olduğunu söyledi.

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, okul ziyaretleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğretmenleriyle bir araya gelerek 3. geleneksel aşure etkinliğine katıldı.

Okula gelişinde Aslan’ı, Okul Müdürü Osman Veysel Özdaş karşıladı.  Özdaş’tan okul hakkında bilgi alan Aslan, öğrencilerin okul bahçesinde düzenlediği 3. geleneksel aşure etkinliğine katıldı. Öğrencilerle bir süre sohbet etti. Aslan daha sonra okulu gezerek, okul duvarına resim motifleri çizen resim öğretmenin, resim boyama işlemine eşlik etti. Ardından öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenlere kısa bir konuşma yapan Aslan, “Arkadaşlar bizim bulunduğumuz hizmet alanlarının sebebi sizlersiniz. Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenler olduğu için, öğretmenlerle öğrenciler olduğu için vardır. İz bırakan bir öğretmen olabiliyorsanız, biliniz ki en güzel makam sizlerindir. Bu milletin çocukları bize emanet, onların elinden tutacağız, en iyi şekilde eğiteceğiz ve onları geleceğe hazırlayacağız. Unutmayalım ki elinden tutamadığımız her çocuk kötü emeller besleyen oluşumların ağına düşme tehlikesi altındadır. Bu nedenle onların ellerinden tutacağız sevgiyle eğiteceğiz, çünkü sevginizi veremediğiniz bir öğrenciye bilgi de veremezsiniz.” diye konuştu.

Aslan kısa konuşmasının ardından, öğretmenlerle bir süre sohbet etti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.