Minik Ecrin'in kaybolduğu yerde kafatası ve kemikler bulundu

Minik Ecrin'in kaybolduğu yerde kafatası ve kemikler bulundu

Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı, Ecrin Kurnaz'ın kaybolduğu bölgede kafatası ve dağınık halde kemiklerin bulunduğunu, çocuğa ait olup olmadığının incelendiğini belirtti.

Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı, 7 Mayıs'ta kaybolan bir 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz ile ilgili bir açıklama yaptı.  Açıklamada, minik Ecrin'in kaybolduğu bölgede kafatası ve kemiklerin bulunduğu ifade edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Kişiyi Hürriyetinden Alıkoyma ve Kasten Adam Öldürme suçlarına ilişkin olarak soruşturmaya devam edilmekte olup, evinin 6 km. ötesinde çocuk ayakkabısı bulunması üzerine, ayakkabının kaybolan çocuğun ayakkabısı ile aynı vasıflara haiz olması nedeniyle, tespit edilen bölgede arama tarama faaliyetlerine başlanılmıştır.

Arama çalışmaları neticesinde dere yatağının kenarında benzer yaşlarda bir çocuğa ait olduğu tahmin edilen kafatası ve dağınık halde kemikler bulunmuş olup, tespit edilen kemiklerin kaybolan çocuğa ait olup olmadığı hususunda, olay yeri inceleme işlemleri Cumhuriyet Savcısı huzurunda devam etmektedir."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.