Mısır'da Cunta Askerlerinin Sivillere Yönelik İşkence Görüntüleri

Mısır'da Cunta Askerlerinin Sivillere Yönelik İşkence Görüntüleri

Mısır'da askeri darbe ile yönetime geçen Abdulfettah Sisi'nin asker ve polisleri, sivillere karşı acımasızlığını gösteren görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Mısır'da Muhammed Mursi'yi askeri darbe ile devirip yerine kendi askeri cunta sistemini kuran Abdulfettah Sisi ve askerlerinin halka karşı acımasız davranışını gösteren videolar internette yayılmaya devam ediyor.

Dünya kamuoyunda büyük tepkilere neden olan Suriye ve Irak'ta sivilere yönelik işkence görüntülerinin bir benzeri de Mısır'dan geldi.

Mısır'ın Sina bölgesinde, asker ve polislerin sivillere uyguladığı işkenceler cep telefonu ile görüntülendi.

Polislerin ve askerlerin, eğlencesine yakalamış oldukları sivillere işkence ederken görülüyor. Postal ve kemerleri ile uyguladıkları işkenceleri, cep telefonu ile kayt eden kişiler, hakaret ve ağır küfürlerle işkencelerini sürdürüyor.

Sivilleri ağır şekilde döven asker ve polisler oldukça eğleniyorlar, gülerek işkencelerine sürdürüyor.

Muhammed Mursi'nin devrilmesinden sonra birçok kişi, keyfi uygulamalardan dolayı asker ve polislerin bu şekilde eziyetlerine maruz kalıyor.

Sosyal medyada paylaşılan bir amatör video, Mısır askerlerinin sivillere yönelik kötü muamele yöntemlerini, baskı ve zulmünü gözler önüne seriyor.

İşte o görüntülerden sadece bir kaç dakika...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler