"Muayene ve normal doğumlarda farkları kaldırdık"

"Muayene ve normal doğumlarda farkları kaldırdık"

Özel Kızıltepe İpekyolu Hastanesi Başhekimi Kamuran Elçiçek, poliklinik hizmetlerinin yaklaşık yüzde 90’ında muayene katılım farklarını kaldırdıklarını söyledi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan Özel Kızıltepe İpekyolu Hastanesi Başhekimi Kamuran Elçiçek, polikliniklerin yaklaşık yüzde 90’ında muayene katılım farkları ile normal doğum farklarını kaldırdıklarını söyledi.

Elçiçek, “2018 Yılı için muayene ve normal doğumlarda farkları kaldırdık. Çocuk sağlığı ve hastalıkları polikliniği, dâhiliye poliklinikleri, fizik tedavi ve rehabilitasyon polikliniği, beyin ve sinir cerrahisi polikliniği, ortopedi polikliniği, göğüs polikliniği, üroloji polikliniği ve genel cerrahi polikliniğinde SGK katılım payı dışında muayene fark ücreti alınmamaktadır. Ayrıca normal doğum farklarını da sıfırladık. 2’si bayan, 2’si erkek 4 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ile hizmet vermekteyiz. Bunlardan erkek kadın hastalıkları ve doğum uzmanı muayene fark ücreti sadece 10 TL'dir.” dedi.

“Yatak kapasitesi olarak Mardin bölgesinin en büyük özel hastanesiyiz”

Hastanede verilen hizmetleri de anlatan Elçiçek, şunları aktardı:

“Özel İpekyolu Hastanemiz 2010 yılından beri bölgeye hizmet vermektedir. Şu anda yatak kapasitesi olarak Mardin bölgesinin en büyük özel hastanesiyiz. 3’üncü basamak ile 30 genel yoğun bakım, yine 3’üncü basamak 32 yenidoğan yoğun bakım ünitesi, 4 masalı ameliyathane, hemodiyaliz, fizik tedavi servisi, radyoloji, emar, tomografi, mamografi, kemik dansitometresi, renkli doppler, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı, toplamda 23 poliklinik hizmeti ile dahili ve cerrahi branşlar, 7/24 acil servis hizmetlerinin yanında toplamda 133 yatak kapasitemiz ile hizmet vermekteyiz. Hedefimiz sağlık hizmetlerinde çağa uygun teknolojik cihazlarla ve deneyimli kadromuzla en iyi hizmeti sunmaktır. Hastalarımızdan aldığımız öneri, şikâyet ve saha çalışmalarında edindiğimiz tespitlerle sürekli değişim ve gelişim için çalışmalar yapmaktayız. Verdiğimiz hizmetin ne kadar hassas ve önemli olduğunun farkındayız. Sağlık hizmetlerini sunduğumuz kadar bölgeye ciddi anlamda istihdam da sağlamaktayız. Şu anda yaklaşık 300 kadar çalışan ile hizmet vermekteyiz. Bunun yanında bölge esnafı ile alışverişte birçok firma ile çalışmaktayız.” (Mehmet Aslan-İLKHA) 







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.