Müdür yardımcısı PKK'li olduğu gerekçesiyle tutuklandı

Müdür yardımcısı PKK'li olduğu gerekçesiyle tutuklandı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde PKK'ye yönelik yapılan baskınlarda aralarında bir müdür yardımcısının da bulunduğu 4 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Doğubayazıt'ta PKK'ye yönelik yapılan operasyonlarda aralarında bir ilkokul müdür yardımcısı Veysi T'nin de bulunduğu 4 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Konuyla ilgili Ağrı valiliğinden yapılan açıklamada, "Doğubayazıt ilçemizde Milis/İşbirlikçi olarak faaliyet yürüttükleri tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince 11 Mayıs 2016 günü sabah saatlerinde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirilmiştir. Operasyonlarda aralarında bir ilkokul müdür yardımcısının da bulunduğu 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, çok sayıda örgütsel içerikli doküman ve örgütsel içerikli bez parçaları ele geçirilmiştir." denildi.

Gözaltına alınan Perihan Ö, Ercan A, Veysi T. ve Halit O. isimli şüpheliler aynı gün adli mercilere sevk edilmiş olup, V.T. ve H.O. isimli şüpheliler mahkemece “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan tutuklanırken, Perihan Ö. ve Ercan A. isimli şüpheliler Adli Kontrol kararıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. (İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.