Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış uyarısı

Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son uyarılara göre, Muğla ve Antalya çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Yapılan uyarıda, bugün Antalya çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinden yarın sabaha kadar (22.00-06.00 Tsi) il merkezi ve batı ilçelerinde kuvvetli, yarın sabah saatlerinden itibaren ise doğu ilçelerinde çok kuvvetli arası olması beklendiği, bugün Muğla çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak yarın akşama kadar kuvvetli olacağı tahmin edildiği belirtildi.

Antalya'daki çok kuvvetli yağışların bugün 22.00'den yarın 23.59'a kadar süreceği belirtilen uyarıda, Muğla'da ise bugün 18.00'den yarın 18.00'e kadar süreceği ifade edildi.

Uyarıda, ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Güney Ege ve Antalya Körfezinde fırtına bekleniyor!

Yapılan diğer uyarıda, Güney Ege'de bugün öğleden sonra, Antalya Körfezinde yarın akşam saatlerinden itibaren rüzgârın kuvvetini artırarak güney ve güneydoğu (keşişleme) yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklendiği belirtildi.

Uyarıda, fırtınanın Güney Ege'de pazartesi sabah ilk saatlerde, Antalya Körfezinde ise pazartesi öğle saatlerinde etkisini kaybetmesinin tahmin edildiği ifade edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.