​Muhtarlar DEDAŞ ile ilgili sorunlarını kaymakama iletti

​Muhtarlar DEDAŞ ile ilgili sorunlarını kaymakama iletti

​Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Kaymakam Halid Yıldız, muhtarların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık muhtarlarla bir araya gelerek, yaşanan sorun ve sıkıntıları dinledi. Muhtarlar DEDAŞ, sağlık ve ulaşım konularında yaşadıkları sıkıntıları ilettiler.

Hilvan Ziraat Odası Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, merkez muhtarlar ve kırsal mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıya katılan muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sorunları Kaymakam Yıldız’a anlattı.

Mahalle muhtarları toplantıda, başta DEDAŞ ile ilgili yaşanan sıkıntılar olmak üzere, sağlık, ulaşım ve su sıkıntılarını dile getirdiler. Muhtarlar yaşadıkları sorunların hal olunması noktasında da sorun yaşadıklarını söyleyerek, sorunlara çözüm bulunmasını istediler.

Daha sonra mahalle muhtarları, DEDAŞ ile ilgili yaşadıkları sorunları dilekçe yazarak takdim etti.

Toplantıda ayrıca, taziye evlerine yapılan yemeklerin taziye sahibine yük olmasının mağduriyetlere yol açması nedeniyle konu hakkında istişare yapılarak yemeklerin kaldırılması girişiminde bulunulacağı konusu ele alındI.

İLKHA










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.