Muhtarlarımız köprü vazifesi görüyor

Muhtarlarımız köprü vazifesi görüyor

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, muhtarların halk ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

Mardin Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, 19 Ekim’de kutlanan “Muhtarlar Günü” nedeniyle ilçedeki muhtarları ağırladı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda ilçe merkezi ve kırsalda görev yapan muhtarla bir araya gelen Yüzer, muhtarların günlerini kutlayarak, şunları söyledi:

“Muhtarlık müessesesi 1828’den bu yana 188 yıllık bir tarih, deneyim ve birikimiyle, kentin en küçük yapıtaşı mahallelere hizmet vermekte, aynı zamanda devletin temsilcisi olarak da kamusal bir görev yapmaktadır. Bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören siz muhtarlarımız aynı zamanda halkın sesi, bizlerin de mesai arkadaşı, mahalle ve köylerdeki gözümüz ve kulağımızsınız. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten kalbi duygularımla kutluyorum.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.