Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri, köy okulu öğrencilerini sevindirdi

Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri, köy okulu öğrencilerini sevindirdi

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) bünyesinde faaliyet gösteren Hayırda Buluşanlar Topluluğu Varto’ya bağlı Yukarı Alagöz ilköğretim okulu öğrencilerini sevindirdi.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) bünyesinde faaliyet gösteren Hayırda Buluşanlar Topluluğu üye ve gönüllüleri köy okulu öğrencilerine kırtasiye ve giyim yardımında bulunarak öğrencileri sevindirdi.

Varto’ya bağlı Yukarı Alagöz ilköğretim okulunu ziyaret eden topluluk üyeleri, burada eğitim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundular.

Danışmanlığını Öğretim Elemanı Hatip Erdoğmuş’un yaptığı topluluk üyeleri kendi imkânlarıyla ve hayırseverlerinde yardımıyla aldıkları malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmanın huzur verdiğini belirttiler.

Topluluk üyelerinden Fatma Yıldız, öğrencileri sevindirdikleri için kendilerinin de mutlu olduklarını belirterek, “Biz Varto ilçesine bağlı bir köye, öğrencilere yardımda bulunmak için geldik. Biz Muş Alparslan üniversitesinden geldik. Onların mutlu olduğunu görünce bizde çok mutlu olduk. Kalem, defter gibi kırtasiye malzemeleri getirdik. Öğrencilerin sevinmesine sebep olmak çok güzel.” dedi.

Topluluk üyelerinden Esra Merve Çakabay ise bu işi gönüllü olarak yaptıklarını söyleyerek, “Varto’ya bağlı Yukarı Alagöz köyüne geldik. Bize ulaşan bir takım oyuncaklar, hediyeler ve daha önce sınav çıkışlarında topladığımız kalemleri burada okuyan çocuklara getirdi. Okullarda görev yapan hocaların bize ulaşmasıyla, öğrencilere yardımda bulunuyoruz. Hepimiz gönüllü olarak bu işi yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.