Muş Bulanık Mollakent Köyü'nde bir evde silah ve mühimmat ele geçirildi

Muş Bulanık Mollakent Köyü'nde bir evde silah ve mühimmat ele geçirildi

Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Mollakent Köyü’nde bir şahsın evinde İl Jandarma Komutanlığına bağlı birliklerce yapılan aramalarda silah ve mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

Muş Valiliği, İl Jandarma Komutanlığına bağlı birliklerce yapılan çalışmalarda, Bulanık İlçesi Mollakent Köyü’nde ikamet eden bir kişinin evinde uzun namlulu silahlar olduğu ve bu silahlara mermi temin etmeye çalıştığı, ayrıca PKK/KCK’ya yardım ve yataklık yaptığının tespit edilmesi üzerine, söz konusu şahsın evine operasyon düzenlendiğini açıkladı.

Muş Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Bahse konu şahsın yakalanması için yapılan çalışmada, şahıs Bulanık İlçesi Mollakent Köyü’ndeki ikametinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada ise;  bir  adet 9 mm ruhsatsız tabanca,  bir  adet tabancaya ait şarjör,  8   adet 9 mm tabanca fişeği,  bir adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 29 adet av tüfeği fişeği,  bir  adet muşta, 2   adet terör örgütü mensuplarına ait fotoğraf, 4   adet sarı-kırmızı-yeşil renklerde puşi ele geçirilmiştir.” İfadeleri yer aldı.

Açıklamada ayrıca gözaltına alınan şahıs ile ilgili adli işlemlerin devam ettiği ifade edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.