Muş “Kardeşlik turnuvası” final maçı oynandı

Muş “Kardeşlik turnuvası” final maçı oynandı

HÜDA PAR Muş Gençlik Kolları tarafından gençler arasında düzenlenen “Kardeşlik turnuvası” sona erdi.

HÜDA PAR Muş Gençlik Kolları tarafından “Kardeşlik” temasıyla düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Gençlerin oluşturduğu 20 takımın yarıştığı futbol turnuvasında son karşılaşma yapıldı.

Final maçına izleyici olarak HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi İnan Sur, İstişare Kurulu Üyesi Zeynelabidin Gülsever, Muş İl Başkanı M. Şirin Çağlayan ile parti üye ve gönüllüleri katıldı.

Turnuvanın final maçı Yukarı Yongalı ile Donatım takımları arasında oynandı. Yapılan mücadele sonrası “Kardeşlik Turnuvası” birinciliğini Donatım, ikinciliği ise Yukarı Yongalı takımı aldı.

Turnuva sonunda ilk üçe giren takımlara plaket ve kitap seti hediye edildi.

Final maçı sonrasında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Muş İl Başkanı M. Şirin Çağlayan, düzenlenen turnuvayla gençler arasındaki kardeşliği pekiştirmek istediklerini belirterek, “HÜR Gençliğin Muş’ta düzenlemiş olduğu turnuvada bugün final maçı oynandı. Bu turnuvamızda 20 takım oynadı ve bu 20 takım toplamda 25 maç yaptı. Bu 20 takımlık turnuva çerçevesinde yaklaşık 140 gencimiz futbol oynadı. Bu futbol turnuvasını düzenlememizdeki amacımız gençlerin kaynaşmasını ve özellikle de köylerdeki gençlerle birlik beraberliği sağlamaktır. Uzun süredir bu maçlar devam ediyordu, biz de zaman zaman gelip zevkle izledik. Kardeşlik havası içerisinde oynanan bir turnuva oldu. Turnuvanın final maçı Yukarı Yongalı takımı ile Donatım takımı arasında oynandı ve Donatım takımı turnuvanın galibi oldu. Burada bizler de takımlara plaket takdimi yaptık ve turnuvamız sonlandı. Bundan sonra da çeşitli etkinliklerle gençler arasındaki kaynaşmayı daha güzel ortamlarda pekiştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. (Ayetullah Tarhan - İLKHA)














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.