Muş Selam Der muhtaçları sevindirdi video

Muş Selam Der muhtaçları sevindirdi video

Muş Selam Der Gıda Bankası yaptığı yardımlara ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

MUŞ-Hayırseverlerle fakirler arasında köprü olan Muş Selam Der Gıda Bankası, yaptığı yardımlara ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.

 

Hayırseverlerin verdiği nakdi yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Selam Der, ayrıca gıda yardımında bulunarak fakir ailelerin yüzlerini güldürdü

 

Önce 4 çocuğundan ikisi hasta olan aileyi ziyaret eden dernek yetkilileri, gönderilen nakli yardımı muhtaçlara ulaştırdı. İşsiz olan Baba Fesih Yılmaz, yapılan yardımlardan dolayı dernek adına hayırseverlere teşekkür ederek duada bulundu.

 

Muş Selam Der ’in ikinci adresi ise Suriyeli bir aile oldu. Dernek yetkilileri gönderilen nakli yardımı Suriyeli Suphi Alu ailesine ulaştırdı.  Suriyeli aile yapılan yardımdan dolayı dernek şahsında tüm hayırseverlere teşekkür etti.

 

Dernek son olarak eşi tarafından terk edilen ve 5 çocuğuyla tek başına kalan ve parasını ödeyemediği için elektriği kesilen Naziye Korkmaz'ın evine gitti.

 

Rehber TV’de yayınlanan Umut Kapısı programında ailenin durumunu gören Avrupa’dan hayırsever bir izleyicinin gönderdiği 3 bin 50 TL yardımı da muhtaç olan aileye ulaştırdı. Dernek bunun yanında muhtaç aileye giyim ve mutfak eşyası yardımında da bulundu.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler