​Muş’ta Afgan uyruklu 52 kişi yakalandı

​Muş’ta Afgan uyruklu 52 kişi yakalandı

​Muş Valiliği, Afgan uyruklu 52 şahsın yakalandığını bildirdi.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğünce yasadışı göçle mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda Türkiye'ye yasadışı yollarla giriş yaptıkları tespit edilen 52 Afgan uyruklu şahsın yakalandığı bildirildi.

Açıklamanın devamında, haklarında gerekli araştırma ve işlemler yapılan şahısların İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildiği belirtildi.

FETÖ operasyonu: 4 tutuklama

Valilikten yapılan bir başka açıklamada, FETÖ/PDY’ye yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 23 askeri personelden 4 kişinin tutuklandığı, 10 kişinin adli kontrol şartıyla, 9 kişinin ise savcılıktan serbest bırakıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Mahrem İmam olarak faaliyet yürüten örgüt mensupları ile örgüt içerisinde yer alan askeri personellere yönelik sabit ve ankesörlü telefonlardan ardışık arama ile maskelenen Kripto Askeri Mahrem Yapı mensuplarına yapılan operasyonda çeşitli rütbelerde toplam 23 askeri personel yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslardan 4’ü çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmış, 10 şahıs adli kontrol şartıyla, 9 şahıs ise savcılıktan serbest bırakılmıştır." denildi. (İLKHA) 





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler