MÜSİAD girişimcilik eğitimi verdi

MÜSİAD girişimcilik eğitimi verdi

MÜSİAD Batman Şubesi, uygulamalı girişimcilik eğitimlerinde başarı gösteren 120 girişimciye sertifikalarını verdi.

Müstakil Sanayi ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, 120 girişimciye verdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinde başarılı olan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Kursiyerlere sertifikalarını MÜSİAD Batman Başkanı Aladdin İraz, Kurucu Başkan Suad Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri takdim etti.

120 girişimci adayı ilgili konularda eğitimler aldı. Dört farklı bölümden oluşan eğitimde; girişimcilik kavramı, işletme kavramı ve işletme fonksiyonları, iş planı kavramı ve öğelerine yönelik konular ile iş modeli ve iş planına yönelik atölye çalışmaları kavramları kursiyerlere aktarıldı.

MÜSİAD Batman Başkanı Aladdin İraz, MÜSİAD Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı kapsamında 120 kursiyerin KOSGEB onaylı girişimcilik sertifikalarını almaya hak kazandığını söyledi.

İraz, “Eğitimi başarı ile tamamlayan girişimciler KOSGEB desteklerinden faydalanarak kendi ticari işletmelerini kurabilecekler. Eğitime katılan Kursiyerlerin çoğunluğunu bayanlar oluşmaktadır.” dedi.

Bu tür eğitimlerin Batman’ın girişim ruhuna yapacağı katkının önemine değinen İraz, önümüzdeki günlerde eğitim düzenlenmeye devam edeceklerini ifade etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler