MÜSİAD ve İran Kooperatifinden Vali Bilmez’e ziyaret

MÜSİAD ve İran Kooperatifinden Vali Bilmez’e ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Van şube Başkanı Muzaffer Bakan, beraberindeki İran Kooperatif odası yönetim kurulu üyeleri,Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmezi ziyaret etti.

‘Türkiye-İran Bölgesel İş Geliştirme’ toplantısına katılmak üzere Van’da bulunan İran Kooperatif odası yönetim kurulu üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Van Şubesi ile birlikte kentteki ziyaretlerine devam ediyor.

Heyet, bu kapsamda Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmezi Büyükşehir Belediyesindeki makamında ziyaret etti.

Türkiye ile İran arasındaki ticari ilişkilerinin görüşüldüğü toplantıda ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bilmez, ticari ilişkilerin geliştirilmesi noktasında Van’ın stratejik bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, ticaretin daha da geliştirilmesi için gerekenin de yapılacağını belirtti. 

Ziyarette, MÜSİAD tarafından 2019 yılını ‘ortaklık yılı’ olarak ilan ettiklerini anlatan MÜSİAD Van şube Başkanı Muzaffer Bakan ise Vali Bilmeze destekleri için teşekkür etti. 

MÜSİAD Van Şube Başkanı ile İran Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra, Van Şube Başkanı Süleyman Güler’in de katıldığı ziyaret, yaklaşık bir saatlik görüşmenin ardından sona erdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler