"Müslümanlara karşı tüm İslam düşmanları birleşiyor"

"Müslümanlara karşı tüm İslam düşmanları birleşiyor"

İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırı ve katliamlarla ilgili açıklamada bulunan Alimler Cemiyeti Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, Müslümanlara karşı İslam düşmanlarının birlikte hareket ettiğini belirterek tek kurtuluşun vahdetle mümkün olacağını söyledi.

BATMAN – Siyonist İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırı ve katliamlarla ilgili İlke Haber Ajansına açıklamada bulunan Alimler Cemiyeti Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, İslam düşmanlarının Müslümanlara karşı birleştiğini belirterek vahdet çağrısında bulundu.

“Gazzelilerin eliyle Kudüs tekrar fethedilecektir”
Filistin’i işgal eden İsrail’in Ortadoğu’nun hâkimiyetini eline geçirdiğini belirten Kılıçarslan, “Malumunuzdur ki, bugün Yahudiler Ortadoğu’nun hâkimiyetini ve hemen hemen dünyanın tüm hâkimiyetini ellerine koymuşlar. Hristiyan alemi, Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya olsun hepsi Yahudilere köle olmuştur. Allah da bize bin 400 sene önce din ve Müslümanların düşmanlarını Kur’an-da bize göstermiştir. Bizlerin ümidi Müslümanlar birlik, beraberliklerini ve vahdetlerini sağlamaları ve Gazze’deki, Ortadoğu’daki Müslümanlar için dua etmeleridir. İnşallah imanlı Müslümanların, Gazzelilerin eliyle Kudüs tekrar feth olacaktır. Satılmış olan Arap devletleri de helak olacaktır.” dedi.

 

“Yahudi ve Hristiyanlar küfürde birdirler”
Hristiyan aleminin tamamının Yahudilere hizmet ettiklerini söyleyen Kılıçarslan, “60 yıldır Yahudiler Kudüs’te, Müslümanların memleketlerinde zulüm yapıyor, onları katlediyor. Kadınları, çocukları öldürüyor. Bu kadar zulüm yapmasına rağmen 200’den fazla birleşmiş kral emirlikleri bir kez olsun kınama yapmamıştır. Çünkü Amerika bırakmıyor. Amerika bir kınamayı dahi çok görüyor. O kadar masum insanlar katlediliyor Birleşmiş Milletler bir kınama dahi yapmıyor. Bizler anlamalıyız ki, Yahudi ve Hristiyanlar küfürde birdirler. Söz konusu Müslümanlar olunca hepsi bir oluyorlar.” diye konuştu.

Müslümanların parça parça olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını vurgulayan Molla Kılıçarslan, “Tüm İslam düşmanları bir olmuş ama maalesef Müslümanlar  ise parça parça. Ümidimiz Allah’tan bu Yahudilerin katliamları Müslümanların uyanışına vesile olur. Allah’tan dileğimiz Müslümanlar bu katliamlar karşısında utanıp, birlik, beraberlik ve vahdet içerisinde olurlar ve Müslüman kardeşlerine bol bol dua ederler. Eğer ki Müslümanlar birliğini sağlarsa Allah, Müslümanlara çok çabuk zafer gönderecek ve Yahudilerin hezimetini bize gösterecektir. Allah Müslümanların ibadetlerini ve dualarını kabul buyursun, kardeşimiz olan Gazzelileri de bu zulümden kurtarsın. Gazze için yapılan tüm duaların da kabul olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül/Veysi Rüzgar-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.