Muş’ta FETÖ/PDY operasyonu

Muş’ta FETÖ/PDY operasyonu

Muş Valiliği, FETÖ/PDY’ye yönelik yapılan çalışmalarda, Askeri personelin sorumlusu olduğu belirtilen 1 öğretmen ile emniyet ve diğer kamu kurumlarından 18 personelin gözaltına alındığını, bunlardan 4’ünün tutuklandığını açıkladı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY’ye yönelik yapılan çalışmalarda, askeri personelin mahrem sorumlusu olduğu tespit edilen 1 öğretmen gözaltına alınıp tahkikatı devam ettiği belirtilerek, “Ayrıca 6 Emniyet personeli hakkında işlem yapılmış ve bu personellerden 2’si Bylock kullandığı gerekçesi ile tutuklanmış, Bylock kullandığı tespit edilen 2 askeri personel de adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.” denildi.

Açıklamada, “Ayrıca, diğer kamu kurumlarından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile iltisaklı olan kişi hakkında işlem yapılmış, işlem yapılanlardan 2 kişi tutuklanmıştır. 01-22 Kasım 2016 tarihleri arasında toplam 21 şüpheli hakkında işlem yapılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler