Muş'ta uyuşturucu operasyonları

Muş'ta uyuşturucu operasyonları

​Muş'ta uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda 10 kişi hakkında işlem yapıldı.

Muş İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken 10 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, bir kişiden bir adet uyuşturucu içmede kullanılan cam pipo ve bu cam pipo içerisinde içime hazır vaziyette 0,25 gram metamfetaminin ele geçirildi.

Açıklamada, ayrıca uyuşturucu maddeyi satın aldığını iddia ettiği bir kişi ise polis tarafından yakalandı ve yapılan üst aramasında bir gram metamfetamin, bir gram esrar ve uyuşturucu içiminde kullanılan cam pipo ele geçirildi.

Bir şahıstan ise tek parça halinde bir gram gelen eroin, şehir girişinde bulunan uygulama noktasında, içerisinde 2 şahsın bulunduğu araçtan 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs içerisinde yolculuk eden bir şahsın üzerinden iki parça halinde alüminyum folyoya sarılı 3 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Öte yandan içerisinde 2 kişinin bulunduğu araçtan 2 parça halinde toplam 6 gram esrar; uygulama noktasında durdurulan bir araçtaki 2 şahıstan 2 parça halinde 4 gram eroin ve 2 gram metamfetamin ele geçirildi.

Söz konusu şahıslar hakkında "Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu veya Uyarıcı madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kabul Etmek” suçundan işlem yapıldı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.