Muş’ta uyuşturucu operasyonu

Muş’ta uyuşturucu operasyonu

Muş’ta sokak satıcılarına yönelik yapılan uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi tutuklandı.

Muş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan baskınlarda 8 şahıs hakkında adli işlem yapılırken Malazgirt ilçesinde de 2 şahıs ise tutuklandı.

Konuya ilişkin Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, "2 kişinin bulunduğu araç içerisinde yapılan aramada, aracın bagaj kısmında çuval içerisine gizlenmiş 581 gram esrar maddesi, 6 şahsın yapılan üst aramasında da 11,75 gram esrar maddesi ile 2 adet Ecstasy hap ele geçirilmiştir. 8 şahıs hakkında 'Kullanmak İçin Uyuşturucu ya da Uyarıcı Madde Satın Almak', 'Bulundurmak veya Kabul Etmek' suçundan adli işlem başlatılmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında ayrıca Malazgirt ilçesinde 2 kişinin de tutuklandığı belirtilerek, "Malazgirt ilçesinde sokak satıcılarına yönelik yapılan baskınlarda ise bir kişinin üzerinden 3,94 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şahısla yapılan görüşmede maddenin temin edildiği kişi de tespit edilmiştir. Şahsın ikametinde ve bahçesinde yapılan aramada kitap içerisinde 7 gram esrar maddesi ile ikametin bahçesinde gömülü 138 gram esrar maddesi olmak üzere toplam 148,94 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Kullanmak için Uyuşturucu ya da Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak veya Kabul Etmek suçundan işlem yapılan her iki şahıs da tutuklanmıştır." ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler