Mustazaflar Cemiyeti Ağrı şubesi Ramazan ayı faaliyet raporunu açıkladı

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı şubesi Ramazan ayı faaliyet raporunu açıkladı

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, Ramazan ayı yardım faaliyeti raporunu açıkladı.

Ağrı’da yaptığı hayırlı faaliyetlerle tanınan Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi, Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu, Ramazan ayı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Konuyla ilgili bilgi veren Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan, Ramazan ayı içerisinde toplam 544 aileye 47 bin 300 TL değerinde yardım yaptıklarını açıkladı.

Ramazan ayının da bereketi ile yardım çalışmalarını arttırdıklarını ifade eden Evren Kılıçaslan,“ Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu olarak her ay düzenli olarak yaptığımız yardımlar kapsamında, Ramazan ayında daha fazla nasıl yardım çalışması yapabiliriz düşüncesi ile Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi üye ve gönüllüleri ile birlikte koordineli bir çalışma yürüterek, toplantı düzenledik. Toplantının da sonucunda esnafları ziyaret ettik. Umut Kervanı Yardım Platformu tarafından yapılan yardımların yer aldığı tanıtım dergilerini verdik. Onları bilgilendirdik. Muhtaç ailelerin de tespitleri hususunda neler yapabiliriz düşüncesi kapsamında da düzenlediğimiz toplantı ile çalışmalarımıza start verdik.” dedi.

Gerek yardım paketlerini gerekse de nakit para yardımlarını muhtaç ailelere birinci elden teslim ettiklerini ifade eden Kılıçaslan, Ramazan ayında yapılan yardımları şöyle sıraladı:” Ramazan ayı öncesi 60 aileye kırmızı et ve gıda yardımında bulunduk. Ramazanda ayında ise, 170 aileye 100 ila 300 TL arasında değişen 28 bin 300 TL değerinde nakit para yardımında bulunduk. 15 aileye kırımızı et, 40 aileye beyaz et olmak üzere toplamda 55 aileye bin TL değerinde et yardımını ulaştırdık. 10 aileye 75 TL’lik, 12 aileye 50 TL’lik ve Avrupa Yetim-Der’in de 30 aileye gönderdiği 60 TL’lik yardım çekleri olmak üzere 52 aileye 3 bin TL’lik yardım ulaştırdık. 40 aileye bin 200 TL değerinde bir torba patates ve bir torba soğan verdik. 160 aileye 10 bin 850 TL değerinde gıda teslim ettik. Toplamda 544 aileye, 47 bin 300 TL değerinde fakir ve muhtaç ailelerin ihtiyacını karşılamayı başardık.” diye konuştu.

Bundan sonra da yardımlarına devam edeceklerini belirten Kılıçaslan, “Sadece Ramazan ayı ile sınırlı tutmuyoruz yardım çalışmamızı. Bizden yardımlarını esirgemeyen hayır sahiplerine ve Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi üye ve gönüllülerine de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler