Mustazaflar Cemiyeti Tarsus'ta yüzlerce aileye yardımda bulundu

Mustazaflar Cemiyeti Tarsus'ta yüzlerce aileye yardımda bulundu

Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, Eylül ayında ilçede ihtiyaç sahibi olan yüzlerce aileye yardımda bulundu.

MERSİN - Umut Kervanı Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, ilçede ihtiyaç sahibi olan 281 aileye toplamda 7 bin 761 TL ayni ve nakdi yardımda bulunduklarını açıkladı.

 

Yapılan yardımlarla ilgili yazılı bir açıklama yapan, Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı Ziya Bayık, “Hayırseverlerimizden, dernek üye ve gönüllülerimizden topladığımız muhtelif yardım malzemelerini gıda, giyim, ev araç-gereçleri şeklinde ayrıştırdıktan sonra sınıfına göre paketliyoruz. Paketleme işlemi sonlandıktan sonra tespit formumuza göre birinci dereceden muhtaç ailelerden başlayıp yardımlarımızı dağıtmaya başlıyoruz.” dedi.

 

Gıda, giyim ve kırtasiye malzemelerinden oluşan ve toplamda 7 bin 761 TL tutarındaki yardım paketlerini ihtiyaç sahibi 281 aileye ulaştırdıklarını ifade eden Bayık, “Şimdiye kadar yapmış olduğumuz yardımlarda bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize, dernek üye ve gönüllülerimize ve son olarak ta yerel ve ulusal basına teşekkür ediyor. Allah kendilerinden razı olsun diyorum.” ifadelerine yer verdi. (Ramazan Tekyıldız-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.