Mustazaflar Cemiyeti'nden bayram mesajı

Mustazaflar Cemiyeti'nden bayram mesajı

Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi, yayımladığı mesajla tüm Müslümanların Ramazan bayramını kutlayarak bayramın İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

DİYARBAKIR - Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi Ramazan bayramı münasebetiyle tebrik mesajı yayımladı. Tüm Müslümanların bayramının kutlandığı mesajda, bayramın İslam alemine hayırlar getirmesinde bulunuldu.

 

Bayram mesajında şu ifadelere yer verildi: "Büyük hayır ve bereketlerle dolu bir ramazan ayından sonra ulaştığımız ramazan bayramını yüreğimiz Siyonistlerin katliam yaptığı Gazze'de, Zalim Esed'in varil bombalarıyla bombaladığı Suriye'de, Yeni Firavun Sisi'nin işkence ve katliamlarıyla Mısır'da, Mezhepçilik fitnesiyle oluk oluk akan Müslüman kanıyla Irak'ta, Çeçenistan'da, Arakan'da ve Türkiye'de zindanlarda dört duvar arasında bayramlarını geçirmek zorunda kalan mazlum ve mustazafların dertlerinin gölgesinde idrak ediyoruz.

 

Bizim için gerçek bayramlar,  Müslümanların eziyet ve zulümlerden kurtulduklarını gördüğümüz, ilay-ı kelimetullah'ın yeryüzüne hakim olduğu aydınlık günlerdeki bayramlardır.

 

Kalkılan sahurların, tutulan oruçların, verilen iftarların, okunan Kur'an'ların, kılınan vakit, nafile, teravih, vitir ve gece namazlarının, girilen itikafların Rabbimiz tarafından kabul buyurmasını dileriz. Bunca ibadetlerimiz hürmetine aramızdaki bu parçalanmışlığın, tefrikanın, güçsüzlüğün, ataletin, gafletin üzerimizden gitmesi en büyük arzumuzdur.

 

Bu vesileyle Rabbimizin bize hediyesi olan Ramazan bayramını tebrik eder başta üye ve gönüllülerimiz olmak üzere, halkımıza ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileriz." (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler