Mustazaflar Cemiyeti’nden Beraat Kandili mesajı

Mustazaflar Cemiyeti’nden Beraat Kandili mesajı

Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi, bu gece idrak edilecek Beraat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi, Şaban ayının 15’inci gecesinde idrak edilen Beraat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Beraat Kandili’nin Ramazan ayının bir müjdecisi olduğu ifade edilen mesajda, bu mübarek gecenin Kur'an-ı Kerim'in yedinci semadan dünya semasına indirildiği gece olarak rivayetlerde yer aldığı belirtildi.

“Şaban ayının 15. gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Çünkü Yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve 'Yok mu tevbe eden, tevbesini kabul edeyim. Yok mu rızık isteyen, rızık vereyim. Yok mu şifa isteyen, şifa vereyim. Yok mu başka isteği olan ona da istediğini vereyim.” Hadis-i Şerif’ine yer verilen mesajda bu mukaddes gecenin dua ve ibadetle geçirilmesi gerektiği tavsiye edildi.

Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Beraat gecesi, birçok önemli işin seçimin ve ayırımının yapıldığı, geceyi ibadetle geçirenlere yardımcı olması amacıyla Allah (cc) tarafından meleklerin gönderildiği ve yapılan ibadetlerin karşılığının kat kat verildiği bağışlanma ve af gecesi olan mübarek bir gecedir. Bu vesileyle Beraat Kandili’nin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini yüce rabbimizden diler, ümmetin Emperyalist-Siyonist zalimlerin ve onların kuklası durumundaki taşeronlarının ve işbirlikçi yönetim ve yöneticilerin zulmünden kurtulmasına vesile kılmasını niyaz ederiz.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.