Mustazaflar Cemiyetinden Kadir Gecesi mesajı

Mustazaflar Cemiyetinden Kadir Gecesi mesajı

Mustazaflar Cemiyeti, yayımladığı Kadir gecesi mesajında bu gecenin tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Mustazaflar Cemiyeti, Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bu gecenin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temennisinde bulundu.

İçinde bin aya tekabül eden seksen seneyi barından kadir gecesine kavuşmanı sevinci içesinde olunduğu ifade edilen açıklamada, "Allah-u Teala, bu geceyi Hz. Muhammed (sav)'i ve rahmet-i ilahiyi tebessüm ettirecek şekilde geçirmeyi, Hz. Muhammed (sav)'i rehber ve lider kabul etmiş tüm kardeşlerimize ve bizlere nasip eder inşaallah." denildi.

Tüm Müslümanların, bu mübarek gecesinin tebrik edildiği belirtilen açıklamada, şu dua ve temennilerde bulunuldu:

"Bu gecenin O'nun yanında çok kıymeti olduğundan dolayı binlerce meleğini yanı başımıza gönderen Rabbimizden bu gecenin hürmetine şunları diliyoruz: Yeryüzü savaşlarla, zulüm ve haksızlıklarla viran oldu. Zalimler çoğaldıkça çoğaldı. İmkânları, kuvvetleri palazlandı. Fitneleri zihinlerde, kalplerde kök saldı. Artık bu zulüm devri bitsin Ya Rabbi! Kullarının kalplerinde Kur'an'ın, Peygamberinin sevgisini arttır ki onları rehber kabul edinsinler. Müslümanların kalplerinde birbirlerinin sevgisini çoğalt ve aramızda birlikteliği sağla Ya Rabbi!"

Açıklamada, "Bu kutlu ve nurlu gecede dünya Müslümanlarının üzerinde zulmün kalkması, inancını yaşamak isteyen Müslümanların hor görülmemesi, aramızda birlik ve İslami kardeşliğin yaygınlaşması, perçinleşmesi, Hz. Muhammed sallallahu aleyhi vesellemin ilahi ahlakının hayatımızda pratiğe dökülmesi için tüm kardeşlerimizden dua bekliyoruz. Kadir Gecemiz şehrimize, bizlere ve tüm İslam alemine hayırlar getirsin." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler