Mustazaflar Cemiyeti'nden muhtaç ailelere nakdi yardım

Mustazaflar Cemiyeti'nden muhtaç ailelere nakdi yardım

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyette bulunan Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardımda bulundu.

Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, ilçede ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardımda bulundu.

Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi Yardım Komisyonu Başkan Yardımcısı Ramazan Tekyıldız, “Sonlarına yaklaştığımız Aralık ayında 3 aileye daha yardım yapabildiğimiz için Şanı Yüce Allah’a hamdolsun. Bu ailelerimize gıda ve nakdi olmak üzere çeşitli yardımlarda bulunduk. Özellikle bu ailelerle yakından ilgilenmekteyiz.” ifadelerini kullandı.

Tekyıldız, “Geçen hafta konuğu olduğumuz Rehber TV Umut Kervanı Yardım Platformu Programında bu ailelerimize hayırsever halkımızdan canlı yayında yardım istedik. Allah razı olsun sesimizi duyan yardımsever halkımız ailelerimize yardımda bulundular. Bizler de gelen yardımları topladıktan sonra ailelere bizzat kendi elimizle ulaştırdık. Bu hayırda emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

Son olarak hayırseverlere çağrıda bulunan Tekyıldız, şu ifadeleri kullandı: “Malumumuz çevremizde göremediğimiz çok sayıda muhtaç aile bulunmakta. Bizler imkanlarımız doğrultusunda bu ailelere yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımıza çok iş düşmektedir. Bu konuda hayırda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, 0541 671 04 80 ve 0531 457 71 82 nolu telefonlardan bizlere ulaşabilirler.” (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler