Mustazaflar Cemiyeti’nden üniversite öğrencilerine ‘mezuniyet’ programı

Mustazaflar Cemiyeti’nden üniversite öğrencilerine ‘mezuniyet’ programı

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, İbrahim Çeçen Üniversitesi’nden mezun olan üye ve gönüllülerine yönelik ‘Mezuniyet Gecesi’ programı düzenledi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinden mezun olan Mustazaflar Cemiyeti  gönüllüleri, cemiyetin düzenlediği ‘Mezuniyet Gecesi’ programında buluştu.

Cemiyet binasında düzenlenen programa HÜDA PAR İl Başkanı Şaban Gökhan, HÜDA PAR Merkez Disiplin Kurulu üyesi Burhan Aslan, Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yönetimi, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

M. Arif Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı program Abdulhakim Öngün’ün Kur’an tilaveti ile başladı.

Programa bir konuşma yapan Eğitimci Zeynel Abidin, ‘’Bize bu dünyanın sürgün yerinin nasıl olacağını anlatan ve dünyayı sürgün yeri bilip bununla ilgili hayatı bu şekilde okuyan 124 bin tane peygamber gelmiştir. Bunların sonuncusu Hz. Muhammed Mustafa (sav)’dir. Biz de kıyamete kadar ondan öğrendiklerimizi, onun ve ashabının arkadaşlarından öğrendiklerimizi kendimize rehber edinmeliyiz. Burayı nasıl bir icazetle, nasıl bir mezuniyetle terk ederiz, sonuçlandırırız diye, onlardan öğrenmek zorundayız.’’ dedi.

Program, 2016 yılında mezun olanlar adına Ömer Duman’ın yaptığı teşekkür konuşması ile devam etti.

Ömer Duman, Ağrı’ya geldiklerin günden beri kendilerine yardımlarını esirgemeyen Mustazaflar Cemiyeti’ne teşekkür etti. Duman, “Bize bir aile sıcaklığı yaşattınız gerçekten. Bu sıcaklığı hayatımızın sonuna kadar hissedeceğiz. Bize öğrettiğiniz düsturları gittiğimiz yerdeki kardeşlerimize öğretmeye çalışacağız. Hayatını üniversiteyi bitirmekle bitmeyeceğini çok iyi biliyoruz. Asıl İslami çalışmaların bundan sonra başlayacağının bilincindeyiz. Allah hepinizden razı olsun “ diye konuştu.

Konuşmaların ardından 15 üniversite öğrencisine plaket ve mezuniyet belgesi takdim edildi. (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler