Muş'un Korkut ilçesinde sel 2 can aldı

Muş'un Korkut ilçesinde sel 2 can aldı

Muş'un Korkut ilçesinde yağan sağanak yağmur nedeniyle dere yatağının taşması sonucunda oluşan sele kapılan bir otomobildeki 1'i çocuk, 2 kişi hayatını kaybetti, 4 aylık bebek ise aranıyor.

Muş'un Korkut ilçesinde öğleden sonra başlayan sağanak yağmur dere yatağının taşmasına sebep oldu. Sele kapılan bir otomobildeki 1'i çocuk, 2 kişi hayatını kaybetti, 4 aylık bebek ise aranıyor.

Muş'un Korkut ilçesine bağlı Karakale ve Dereiçi köylerinin bulunduğu bölgede etkili olan sağanak yağmur doluya dönüştü. Şiddetli yağışın uzun süre devam etmesi nedeniyle dere yatağı taştı. Dere yatağının taştığı esnada Bulanık ilçesinden Muş merkeze giden bir otomobil sel sularından kurtulamadı.

Araçta bulunan Yasemin Sungur ve 4 yaşındaki Yunus Sungur hayatını kaybetti. Dört kişi ise yaralandı. Araçta bulunan ve 4 aylık olduğu öğrenilen bir bebek ise sel sularına kapılarak kayboldu.

Çevredeki vatandaşlar 112 acil servis ekiplerine, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne ve jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralıları Korkut Devlet Hastanesine kaldırırken, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)  ve jandarma da kayıp bebeğin bulunması için çalışma başlattı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.