Newroz Parkı'nın eksiklikleri giderilmiyor

Newroz Parkı'nın eksiklikleri giderilmiyor

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde bulunan Newroz Parkı'nın eksikliklerinden şikâyet eden vatandaşlar, belediyeden hizmet beklediklerini söylediler.

DİYARBAKIR- Merkez Bağlar ilçesine bağlı Bağcılar Mahallesi’nde bulunan Newroz Parkı’nın eksikliklerinin giderilmemesinden şikâyetçi olan vatandaşlar, belediyeden hizmet beklediklerini belirttiler.

 

Parkın girişinde bulunan kanalın içine atılan çöplerin, çevreye kötü koku saldığını söyleyen vatandaşlar, tuvalet sıkıntısının çözülmesini bekliyor.

 

Vatandaşlar, park içinde ahlaksız davranışların sergilendiğini ve içki tüketim oranının arttığını söyleyerek, belediye çalışanlarının görevlerini tam olarak yapmadıklarından yakındılar.  

 

“Belediyeden hizmet görmüyoruz”

Parkın eksikliklerini belirten Mehmet A.E. , “Parkta ciddi anlamda su sıkıntısı var. Belediyeden hizmet görmüyoruz. Belediye çalışanları görevlerini daha iyi yapabilir. Girişte bulunan kanalın kapatılması lazım. Çünkü çevreye hastalık saçıyor. Parkta ciddi anlamda otopark sıkıntısı var ve buna bir çözüm bulunmasını istiyoruz.” dedi.

 

“Ailece parka gelemiyoruz”

Park içinde ahlaksız davranışların arttığına dikkat çeken Kadir B. İse, ailece parka gelemeyecek durumda olduklarınıbelirterek, “Parkın içinde bulunan çeşmeler sıkıntılıdır. Suları  ya az akıyor, ya da hiç akmıyor. Dini İslam olan bir ülkeye göre mescit sayısı az. Koskoca parka 1 mescit yapılmış. Tuvalet sayısı yeterli, ancak bu tuvaletlerde  temizlik denen bir şey yok, tiksindirici durumdalar. İkili tuvaletlerden biri de genelde kapalı oluyor. Güvenlik yok. Alanda bir tane giriş kapısı var. Bu sayı da yeterli değil. İnsanlar çitleri yırtarak parka giriyor.” ifadelerini kullandı.  (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler