Nijerya'da Ramazan gıda paketi dağıtımı sürüyor

Nijerya'da Ramazan gıda paketi dağıtımı sürüyor

Uluslararası Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Nijerya'da yüzlerce mağdur aileye Ramazan paketi dağıttı.

Dünyanın birçok ülkesinde yetim ve muhtaçlara yardım eden ve merkezi Almanya'da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim Eli, '2019 Ramazan' ayı yardım çalışmaları kapsamında Nijerya'nın Lagos şehrindeki yardım çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Avrupa Yetim Eli Geislingen Temsilcisi Nizamettin Aygan, hayırseverlerin katkılarıyla toplanan bağışlarla Lagos'ta yaşayan yüzlerce muhtaç aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Aygan, "Avrupa Yetim Eli olarak 'Ramazan 2019' programımız dâhilinde yardımlarımız devam etmektedir. Şu anda Lagos kent merkezine yakın bir camide gıda yardımlarımızı dağıttık. Bu hayra vesile olan bütün kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah-u Teâlâ bu Ramazan ayında hayırlarını bire bin versin." dedi.

Nijerya'daki mağdurlara birebir şahit olduklarını aktaran Aygan, "Buradaki insanların ne kadar mağdur olduklarını birebir gördük. Bu insanlar bir gıda paketi alabilmek için yaklaşık 3-4 saattir bizleri bekliyorlar. Elhamdülillah yardımlarımızı kazasız belasız bir şekilde dağıttık." şeklinde konuştu.

Hayırseverlere çağrıda bulunan Aygan, yardımlarının devam ettiğini ve hayırseverlerinin yapacakları yardımı beklediklerini söyledi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.