Nisanur Dergisi Ekim sayısı çıktı

Nisanur Dergisi Ekim sayısı çıktı

Aile ve eğitim dergisi Nisanur'un Ekim sayısı çıktı. Derginin bu ay ki dosya konusu, kitle iletişim araçlarının kullanımı noktasında ebeveynlerin dikkat etmesi gereken hususlara vurgu yapıldı. Ayrıca derginin bu ay ki sayısında, Psikolog Hatice Dilek Öztü

İSTANBUL - Aylık aile ve eğitim dergisi Nisanur’un Ekim sayısı çıktı. Derginin bu ay ki dosya konusu; kitle iletişim araçlarının kullanımı noktasında ebeveynlerin dikkat etmesi gereken durumlar. Nisanur Dergisi 35. sayısında EFT Uzmanı Psikolog Hatice Dilek Öztürk ile bir röportaj gerçekleştirmiş.

 

Derginin editör yazısında, “Teknolojinin ve kitle iletişim araçlarının hüküm sürdüğü, hemen her alana hâkim olduğu bir zaman dilimini yaşıyoruz. Bu gelişmeler; zamanı etkili ve verimli değerlendirme, birçok bilgiye ve kişiye aynı anda ulaşma, kendini/davanı/amacını izah edebilme ve günden güne ilerleme açılarından değerlendirildiğinde elbette sevindiricidir. Ancak dozajının bir türlü ayarlanamaması, hayra değil de şerre yönlendirilmesi ve şahsiyeti tam oturmamış kişilerce zaman öldürme aracı olarak kullanılması gibi daha birçok vahim durum var. Bilhassa ailevi açıdan değerlendirdiğimizde anne-baba ve çocukları pençesine alan bu kıskaç, topluma dört bir yandan maddi/manevi virüsler bulaştırıyor” sözlerine yer verildi.

 

Nisanur Dergisi’nden taziye mesajı

 

Yayınlanan taziyede; “6-10 Ekim 2014 tarihleri arasında Diyarbakır’da yaşanan olaylarda hunharca katledilen kardeşlerimizin şahadetini tebrik ediyor; ailelerine ve dava arkadaşlarına Yüce Rabbimizden sabr-ı cemil niyazında bulunuyoruz. Rabbimiz şefaatlerinden bizleri mahrum bırakması. Kan emici, fitne ve fesattan beslenen zalimler için yaşasın cehennem!” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.