Nisanur Dergisi ocak sayısı çıktı

Nisanur Dergisi ocak sayısı çıktı

Kültür, yaşam ve aile dergisi Nisanur, bu ayki sayısında“sözün güzeli” dosyası ile okurlarının karşısına çıkarken; Filistin’in başkenti Kudüs’te Nehla İmad Ebu Hatice ile ‘Mescid-i Aksa’ üzerine röportaj da yapmış.

Kadınların kaleminden çıkan aylık kültür, yaşam ve aile dergisi Nisanur’un Ocak 2019 sayısı çıktı. Nisanur Dergisi 86'ncı sayısında “sözün güzeli” dosyası ile okurlarının karşısına çıkarken; Filistin’in başkenti Kudüs’te Nehla İmad Ebu Hatice ile ‘Mescid-i Aksa’ üzerine röportaj da yapmış.Derginin editör yazısında; “Sözün gücü tartışılmazdır. Sözün etki gücü ve hitabetteki tesiri; kelamların en vecizi, sözlerin en üstünü olan Kur’an-ı Kerim’in birçok ayetine konu olmuştur. Bu gücü, hakikat ölçüsünde bilgiye/ilme dayalı şekilde kullanmak, kullanımların en güzeli, en doğrusudur.” ifadelerine yer verilerek; insani ilişkilerde, güzel sözün nelere kadir olduğuna dikkat çekilmiş.

Dergi, 2019’un ilk sayısında eşlerin birbirine karşı sevgi sözcükleri kullanmaları, evliliğin saadeti noktasında çok önemli bir yer tuttuğuna dikkat çekerek; sosyal hayatta bize Rabbimizin adını hatırlatan kelimelere sımsıkı sarılma tavsiyesinde de bulunuyor.

Hayata, kadına ve aileye dair birçok konuyla ve birbirinden özel paylaşımlarla dopdolu bir sayı yine okurlarını bekliyor.Özel 2019 takvimi ve PosterHikâye, bulmaca, eğitici sorular, boyama ve daha birçok eğlenceli aktivitenin yer aldığı derginin Nur Çocuk ekinde ise bu ay 2019 özel takvimi ve poster de yer aldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.