Nizip'te cezaevi firarisi motosiklet çalarken yakalandı

Nizip'te cezaevi firarisi motosiklet çalarken yakalandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde cezaevi firarisi olarak aranan şüpheli, arkadaşıyla birlikte motosiklet çalarken yakalandı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde cezaevi firarisi olarak aranan şüpheli, bir bina önünde arkadaşıyla birlikte motosiklet çalarken yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden cezaevi firarisi olarak aranan şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, geçtiğimiz nisan ayında Nizip ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bina önünde park halindeki motosiklet, 2 kişi tarafından çalıştırılarak götürüldü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi.

Yapılan incelemede motosikleti çalan şüphelilerin A.A. ve Ö.F.T. isimli şüpheliler olduğu belirlendi. Evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüphelilerden A.A.'nın, açık cezaevinden kaçtığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ö.F.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.