Nizip'te emekli polis tartıştığı kayınbiraderini öldürdü

Nizip'te emekli polis tartıştığı kayınbiraderini öldürdü

Gaziantep’in Nizip ilçesinde emekli polis, tartıştığı kayınbiraderlerinden birini öldürdü, diğerini ağır yaraladı.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde emekli polis, tartıştığı kayınbiraderlerinden birini öldürdü, diğerini ise ağır yaraladı.

Gaziantep'in Nizip ilçesine gelen emekli polis memuru Nuh C., iddiaya göre, boşanma aşamasında olduğu eşini ve çocuklarını göremediği için tartıştığı kayınbiraderlerinden Ahmet Yorulmaz'ı (47) tabancayla öldürdü, Ali Yorulmaz'ı da ağır yaraladı. Zanlı, polise teslim oldu.

Olay, Nizip ilçesinin Fatih Sultan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'da ikamet eden emekli polis Nuh C, boşanma aşamasında olduğu için babasının evine dönen eşi ve çocuklarını ziyaret etmek için Nizip'e geldi.

Eşiyle görüşemeyen Nuh C'ye çocukları da gösterilmedi. Bunun üzerine Nuh C, kayınbiraderleri Ahmet Yorulmaz (47) ve Ali Yorulmaz ile sokakta karşılaştı. Nuh C. ile Yorulmaz kardeşler arasında başlayan sözlü tartışma yerini kavgaya bıraktı.

Kavga sırasında Nuh C. yanında bulunan tabancasıyla kayınbiraderlerine rastgele ateş etmeye başladı. Vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanan Yorulmaz kardeşler, silah seslerini duyanların haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanenin acil servisinde müdahale edilen yaralılardan Ahmet Yorulmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayati tehlikesi bulunan Ali Yorulmaz, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Kayınbiraderlerini vurduktan sonra kaçan Nuh C. daha sonra silahıyla birlikte Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler